Sandra: “Ik kwam bij Sigrid terecht nadat ik al 2 jaar bezig was om van mijn lage rugpijn af te komen. Men kon niets vinden, niet door middel van een MRI en de fysiotherapeut had aangegeven dat ik de pijn maar moest accepteren. Ik kon niet meer op mijn rug liggen, had uitstraling naar mijn benen en bij iedere stap die ik zette dreunde de pijn in mijn rug. Al na 1 behandeling bij Sigrid kon ik voor het eerst sinds 2 jaar weer op mijn rug slapen. Ik ging elke week steeds beter. Sigrid, heel erg bedankt dat ik door jouw behandelingen weer mijn dagelijkse dingen kan doen zonder over iedere stap die ik zet na te hoeven denken.”

Bianca: “Ik ervaar de hulp van Sigrid als prettig en deskundig. Het had een zeer positief effect op mijn lichamelijke klachten. Ik werd op een prettige en professionele manier behandeld en er werd gebruik gemaakt van verschillende technieken, afgestemd op datgene wat ik nodig had. Ik zag en voelde vooral snel resultaat, wat zowel een positief effect had op zowel mijn lijf als mijn psyche. Dank je wel Sigrid! Fijn dat ik bij je terecht kon wanneer het nodig was en dat je met mij meedacht in wat helpend kon zijn.”

Gosia: “Sigrid  is een lieve en warme vrouw met kennis in haar vak! Ze kan heel goed naar je luisteren en ze weet wat goed voor je is, hoe ze je moet helpen. Geweldig. Een absolute aanrader!”

Monika: Dank je wel Sigrid, voor een hele fijne sessie!

Lenie: Na de behandeling waren mijn spieren weer een stuk losser en de pijn en stijfheid in mijn onderrug verdwenen! Sigrid is deskundig en stemt de behandeling daarbij echt af op je wensen.

Jose: “Ik vond het erg prettig, dat er echt naar mij geluisterd werd en er gekeken werd wat er aan mijn problemen gedaan kon worden, op een manier, die bij mij past.”

Lonneke: “Eerste afspraak voelde prettig. Sigrid vraagt goed door om de thema’s helder te krijgen. Ben heel benieuwd hoe het vervolg er uit gaat zien.”

Erik: “Mijn hoofdpijnklachten zijn aanzienlijk verminderd. Ik ben blij dat ik me toch heb laten behandelen, ondanks dat ik aanvankelijk wat sceptisch was. Maar ik heb me er voor opengesteld omdat ik geen andere alternatieven had dan medicijnen.”

Annemieke: “Ik begrijp mijn lichaam nu beter en accepteer het meer.”

Karianne: “Sigrid denkt mee en helpt je ook om naar jezelf te kijken, zodat je stil gaat staan bij waar dingen nu vandaan kunnen komen. Fijne rustige, warme praktijk. In één woord: Super!”

Meggie: “Begin dit jaar kwam ik bij jou voor behoorlijke klachten in mijn rug, nek en schouders. Door persoonlijke sores zat alles erg vast en was ik gespannen. Door frequente behandelingen van jou hiervoor, zijn mijn klachten grotendeels verdwenen. Dank daarvoor “.

Els: “Sigrid luistert aandachtig naar je, neemt de tijd voor je en handelt daarnaar. Zeer professioneel en deskundig!”

Plony: “Voel me gewoon weer lekker. Sigrid, top!!”

Leonie: ” Sigrid voelt precies aan wat ik nodig heb. Bedankt!”

Deborah: “Professioneel, maar wel met een persoonlijke touch.”

Linda: “Aanrader!”

Michel: “Sigrid heeft mijn pijnklachten in mijn nek en schouders weten te verhelpen.”